Wie zijn wij?

Warm, bourgondisch, gastvrij en autenthiek.

Wij zijn Stephan en Nadine. Gek van wijn, Crossfit, Italië, Teddie(hond) en onze vrienden en familie.  In de zomer van 2020 zijn we verliefd geworden op het kasteel en de botanische tuin. Nadat het kasteel twee jaar geen bewoners heeft gehad hebben wij het linker gedeelte van het Kasteel Baexem gekocht. We vonden namelijk dat deze bijzonder plek niet leeg mocht staan en zagen de mogelijkheid om het te delen met anderen.

Afgelopen tijd hebben we het kasteel een make-over gegeven. Met hulp van vrienden en familie hebben we de kamers opgeknapt en de tuin bijgewerkt. Nu zijn de B&B kamers klaar om geboekt te worden! De tuin is echt een sprookje, zulke mooie planten en paadjes zijn er te vinden. Het is een plek om te ontsnappen aan de waan van alledag en tot jezelf te komen. Daarom denken we ook dat het een unieke plek is voor kleinschalige bijeenkomsten.

We willen graag samenwerken met andere creatieve ondernemers. Wil je een training bij ons organiseren? Ben je opzoek naar een shootlocatie? Of heb je een ander leuk idee? Neem gerust contact met ons op.

Kasteel Baexem - B&B Baexem
Kasteel Baexem - B&B Baexem
Kasteel Baexem - B&B Baexem
Kasteel Baexem - B&B Baexem


"Een prachtige kasteel en een mooie tuin waar je de geheimen kan ontdekken! We hebben ervan genoten. De passie is te zien bij Nadine en Stephan. Een warme welkom en prettige communicatie. Ook waren Nadine en Stephan erg behulpzaam. Het ontbijt was heerlijk en gezellig door het sfeer van de balzaal. De omgeving is prachtige met hun kastelen, kloosters en parken. Zeker een aanrader en een plek waar we weer naartoe willen."
- Linda (gast Airbnb juli2021) -