Verblijven bij Kasteel Baexem

Naaste de B&B biedt kasteel Baexem met haar unieke tuin nog vele andere mogelijkheden:   

Shootlocatie
Onze locatie leent zich uitstekend voor photoshoots of filmopnames in bijvoorbeeld de tuin, de Oranjerie, de muziekzaal of in 1 van de kamers. Hiervoor kunt u een gedeelte of de gehele locatie afhuren.  

Winetasting
Als je bij ons verblijft kan je er een winetasting bijboeken. Stephan is vinoloog en sommelier en vertelt je graag meer over verschillende wijnen en het proeven daarvan. Prijzen winetasting: 
– 7 wijnen, 2-3 personen €40,- per persoon;
– 7 wijnen, vanaf 4 personen €30,- per persoon. 

Vergaderen & trainingen
De unieke locatie in combinatie met onze persoonlijke aandacht maken Kasteel Baexem een geschikte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld heidagen, vergaderingen en trainingsdagen. Op verzoek kunnen we deze dagen ook begeleiden. Interactief presentatiescherm is aanwezig.

Groepsaccomodatie
Waan je een weekend in 
Italië of Frankrijk met je familie en-/ of vrienden en huur onze locatie in zijn geheel af. Je hebt dan voor een aantal dag(en) het linkergedeelte van het kasteel tot je beschikking en daarmee toegang tot 6 authentieke 2 persoonskamers met allemaal een eigen badkamer, de muziekzaal, keuken, woonkamer, bar en de tuin met natuurzwemvijver. 

Trouwlocatie
Wij zijn een officiële trouwlocatie. Vanaf juli 2023 is het mogelijk om bij ons te trouwen! 

Evenementen
Kasteel Baexem in een evenementen locatie. Het is mogelijk om uw evement bij ons plaats te laten vinden. Met name de Tuin en de Oranjerie lenen hier zich perfect voor.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte mail naar info@kasteelbaexem.com. 

Kasteel Baexem - B&B Baexem
Kasteel Baexem - B&B Baexem