Verblijven bij Kasteel Baexem

Naast de B&B biedt kasteel Baexem met haar unieke tuin nog vele andere mogelijkheden:   

Shootlocatie
Onze locatie leent zich uitstekend voor fotoshoots of filmopnames. Hiervoor kunt u een gedeelte of de gehele locatie afhuren. Kosten zijn afhankelijk van uw wensen.

Wilt u een bruidsrapportage maken in-en om het kasteel? Dat kan. Kosten bedragen €150,- voor 1 uur shooten. Hier mogen maximaal 6 mensen bij aanwezig zijn. Wilt u met meer mensen komen? Dat kan tegen een meerprijs.
 
Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft of vragen over onze shootlocatie. 

Vergaderen & trainingen
De unieke locatie in combinatie met onze persoonlijke aandacht maken Kasteel Baexem een geschikte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld heidagen, vergaderingen en trainingsdagen. Op verzoek kunnen we deze dagen ook begeleiden. Interactief presentatiescherm is aanwezig.

Groepsaccomodatie
Waan je een weekend in 
Italië of Frankrijk met je familie en-/ of vrienden en huur onze locatie in zijn geheel af. Je hebt dan voor een aantal dag(en) het linkergedeelte van het kasteel tot je beschikking en daarmee toegang tot 6 authentieke 2 persoonskamers met allemaal een eigen badkamer, de muziekzaal, keuken, woonkamer, bar en de tuin met natuurzwemvijver. 

Trouwlocatie
Het is mogelijk om bij ons te trouwen. Bij ons staat authenticiteit en persoonlijke aandacht voorop. Wij werken niet volgens een vast draaiboek/format. Zo zorgen we er samen voor dat jullie bruiloft past bij jullie wensen en behoeften. Wij nemen 5 bruiloften per jaar aan, voor 2023 zitten wij helaas vol. 

Evenementen
Kasteel Baexem in een evenementen locatie. Het is mogelijk om uw evenement bij ons plaats te laten vinden. Met name de Tuin en de Oranjerie lenen zich hier perfect voor. 

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte mail naar info@kasteelbaexem.com. 

Kasteel Baexem - B&B Baexem
Kasteel Baexem - B&B Baexem