Kamers

Eerst wat informatie over onze locatie:

Ontbijt

Ontbijt is standaard inbegrepen bij uw boeking. Het vegetarische ontbijt met verse producten uit de streek wordt geserveerd in de muziekkamer met muurschilderingen van Matthijs Röling. Ons ontbijt is in de basis vegetarisch maar vegan, glutenvrij en-/of vlees optie is ook mogelijk. Graag van te voren aangeven.

Tuin

Onze accommodatie heeft een prachtige Kasteeltuin. Lopen door de kasteeltuin is een ware ontdekkingstocht. Middenin de Kasteeltuin ligt een zwemvijver.

Honden

Wij zijn dol op honden! Uw trouwe viervoeter is welkom in het buitenhuisje. U betaald eenmalig een bedrag van €20,-.

Fietsen

U kunt bij ons een gewone fiets huren voor €12,50 per dag (14:00-14:00). Wij raden u aan deze van te voren te reserveren via de mail.

Parkeren

U kunt bij ons gratis parkeren. Als u door de toegangspoort heenrijdt kunt u gelijk links bij de bordjes Kasteel Baexem parkeren. We hebben ook 2 laadpunten voor uw elektrische auto, deze staan tegen het kasteel aan. Ook hebben wij een afgesloten plek waar u uw (elektrische) fiets kan stallen.

Wijnproeverij

Om een extra beleving aan uw verblijf toe te voegen kunt u een wijnproeverij reserveren. Vinoloog Stephan staat voor u klaar. Meer informatie vind u hier.

B&B

In de B&B zijn kinderen vanaf 12 jaar welkom. In de weekenden, feestdagen en vakanties geldt een minimum verblijf van twee nachten. Soms hebben we wel een gaatje voor 1 nacht, u kunt altijd even bellen.

In-en uitchecken

inchecken kan vanaf 14:00 uitchecken is om 11:00.

Iets te vieren

Taartjes staan voor u klaar. Bubbels op een versierde kamer en een late check out (12:30). Kosten bedragen €60,-. Graag van te voren reserveren via de mail.

Onze kamers

Buitenhuisje

De Oranje kamer

De Paarse kamer

De Suite

De Roze kamer

De Blauwe kamer