Evenementen

Evenementen

Bij Kasteel Baexem zijn er talloze mogelijkheden om een onvergetelijk evenement te organiseren. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft, een familiebijeenkomst, een retraite, een teambuilding, of een ander speciaal evenement, het kasteel biedt een betoverende setting en diverse faciliteiten om aan uw wensen te voldoen.

 

  • Bruiloften: Kasteel Baexem is een romantische locatie voor bruiloften. De historische ambiance en de prachtige tuinen vormen een perfect decor voor uw speciale dag. Wij helpen u graag bij het plannen van de ceremonie, het diner en het feest, en staat klaar om elk detail perfect te verzorgen.
  • Kleinschalige bedrijfsevenementen en vergaderingen: Voor zakelijke bijeenkomsten biedt het kasteel diverse stijlvolle vergaderlocaties. Of het nu gaat om een strategische sessie, een teambuildingdag, een seminar, de faciliteiten zijn ideaal om een creatief en inspirerend evenement te organiseren.
  • Groepsretraites: Kasteel Baexem is ook geschikt voor groepsretraites. De ruime accommodatie biedt plaats aan of groepen die samen willen leren, inspireren en ontspannen.

 

Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw evenement of bijeenkomst. Zij zijn flexibel en kunnen aan uw specifieke wensen en behoeften tegemoetkomen. Met oog voor detail en een gastvrije instelling, streven zij ernaar om uw evenement bij Kasteel Baexem een onvergetelijke ervaring te maken.

Bij interesse of vragen kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@kasteelbaexem.com  of door onderstaand contactformulier in te vullen.