Groepsaccomodatie

Groepsaccomodatie

Kasteel Baexem biedt ook een unieke en prachtige ervaring als groepsaccommodatie. Het kasteel is omgetoverd tot een sfeervolle locatie waar groepen kunnen genieten van een onvergetelijk verblijf in een betoverende omgeving. Het kasteel biedt een prachtige setting om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap.

 

Waan je een weekend in Italië of Frankrijk met 12 familieleden en-/ of vrienden en huur onze locatie in zijn geheel af. Je hebt dan voor een aantal dag(en) het linkergedeelte van het kasteel tot je beschikking en daarmee toegang tot 6 authentieke 2 persoonskamers met allemaal een eigen badkamer, de muziekzaal, keuken, woonkamer, bar en de tuin met natuurzwemvijver. Minimale verblijf is 2 nachten.

 

Buiten het kasteel kunt u genieten van de prachtige tuinen, terrassen en het omliggende landschap. Dit biedt volop gelegenheid voor ontspanning, wandelingen en andere buitenactiviteiten, ideaal voor groepen die graag samen van de natuur willen genieten. Het is de perfecte plek om bijzondere momenten te vieren en herinneringen te creëren die lang zullen blijven bestaan.

Bij interesse of vragen kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@kasteelbaexem.com  of door onderstaand contactformulier in te vullen.