Trouwen

Trouwen

Kasteel Baexem, een betoverende trouwlocatie waar dromen werkelijkheid worden.

 

Het jawoord geven in een sprookjesachtige omgeving is een droom van velen, en Kasteel Baexem biedt precies dat. Dit historische kasteel met haar sprookjesachtige tuin vormt het perfecte decor voor een romantische en onvergetelijke bruiloft.

 

Het kasteel beschikt over verschillende prachtige locaties binnen- en buitenlocaties waar u uw ceremonie, receptie, diner en feest kunt houden. Of u nu droomt van een intieme ceremonie in de sfeervolle muziekzaal, een romantische buitenbruiloft in de tuinen, of een uitbundig feest, Kasteel Baexem biedt alle mogelijkheden om uw trouwdag geheel naar wens in te vullen.

 

U huurt de gehele locatie af voor 1 of 2 dagen waardoor u na uw huwelijksdag blijft u overnachten in prachtig ingerichte kamers en suites. U en uw gasten kunnen genieten van een comfortabel en ontspannen verblijf na een dag vol vieringen. We beschikken over 6 2-persoonskamers.

 

Uw trouwdag is een van de meest bijzondere momenten in uw leven, en bij Kasteel Baexem begrijpen we hoe belangrijk het is de juiste locatie te vinden bij uw wensen en behoeften. Wij nodigen u uit om samen met ons uw ideale bruiloft te creëren en te genieten van een magische en romantische ervaring op deze unieke trouwlocatie.

 

Bij ons staat authenticiteit en persoonlijke aandacht voorop. Wij werken niet volgens een vast draaiboek/format. Zo zorgen we er samen voor dat jullie bruiloft past bij jullie wensen en behoeften. Wij nemen 8 bruiloften per jaar aan, voor 2024 zitten we vol. Aanvragen voor 2025 nemen we in behandeling vanaf februari 2024.

 

De prijzen en mogelijkheden kunnen variëren afhankelijk van jullie specifieke wensen en het gekozen seizoen. Neem contact met ons op voor een persoonlijk en gedetailleerd voorstel.

 

Bij interesse of vragen kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@kasteelbaexem.com  of door onderstaand contactformulier in te vullen.