Wijnproeverij

Wijnproeverij

Stap binnen in een wereld van verfijnde smaken en ontdek de wereld van wijn. Onze wijnproeverij is een unieke gelegenheid om uw zintuigen te prikkelen en de nuances van uitstekende wijnen te ontdekken.

 

Onder begeleiding van onze ervaren vinoloog Stephan zult u aangepast aan uw niveau een reis maken door verschillende wijnregio’s en druivensoorten. U leert over de kunst van het wijnproeven, de karakteristieken van elke wijn en hoe deze tot stand komt.

 

Tijdens jouw verblijf kun je een wijnproeverij boeken. Ook is het mogelijk om met een groep het kasteel te bezoek voor een proeverij. Leuk als team-of bedrijfsuitje.

 

Tijdens de proeverij zal je genieten van Nederlandse en Europese wijnen uit topgebieden. Onze vinoloog Stephan staat een X aantal uur tot je beschikking om je alles te leren over wijn. Leer het verschil proeven tussen meerdere bubbels, herken de aroma’s uit rode wijn en match wijn met spijs. Stephan verzorgd desgewenst een proeverij op maat met een thema, bijvoorbeeld lichte wijnen, of per regio.

Hieronder een overzicht ter indicatie van de mogelijkheden.

  • Proeverij van 4 wijnen. Ongeveer 1 uur: €20 pp
  • Proeverij van 7 wijnen. Ongeveer 2 uur: 2-3 personen: €40pp
  • Proeverij van 7 wijnen. Ongeveer 2 uur: Vanaf 4 personen: €35pp
  • Proeverij van 7 wijnen met bijpassende hapjes. Ongeveer 2,5 uur: €50pp

 

Reserveren van te voren is noodzakelijk.

Bij interesse of vragen kunt u contact met ons opnemen door een mail te sturen naar info@kasteelbaexem.com  of door onderstaand contactformulier in te vullen.